Прекрасните Венци и Михаела от Перник са двойката победител, която си

...
Прекрасните Венци и Михаела от Перник са двойката победител, която си
Коментари Харесай

Венци от “Един за друг”: Мечтата ми е да изхарча парите сам

Прекрасните Венци и Михаела от Перник са двойката победител, която си потегли триумфално от петия сезон на сантименталното риалити  “Един за различен ” с огромната премия. Победителите участваха в играта „ Съм/Не съм “, по време на която разкриха повече за живота си отвън предаването:

МИХАЕЛА: Здравейте, хора! Ние сме Мишето и Венци. ВЕНЦИ: Победителите в сезон 5. МИХАЕЛА: И сме тук, с цел да изиграем една последна игра.
 Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на
ВЪПРОС: Ревнувате ли половинката си?

ОТГОВОР: [МИХАЕЛА]: Ти какво постави? Да? [ВЕНЦИ]: Ти не ме ревнуваш? [МИХАЕЛА]: Еми, не! Ти не ми даваш мотиви. Ей по този начин ще съм аз. [ВЕНЦИ]: Ама съм симпатяга! [МИХАЕЛА]: Бих те ревнувала, в случай че ми даваш мотиви, само че не те ревнувам, тъй като не ми. Ами ти? Иначе си симпатяга. [ВЕНЦИ]: Аз те ревнувам. [МИХАЕЛА]: Не ме ревнуваш доста. [ВЕНЦИ]: Е, ревнувам те. [МИХАЕЛА]: Сега може би ще започнеш, в случай че стартират да ми пишат. [ВЕНЦИ]: Сега към този момент си доста известна. [МИХАЕЛА]: Преди доста ме ревнуваше, към този момент не ме ревнува. Затова и ти си по този начин.

 един Nova

ВЪПРОС: Фантазирали ли сте си, че сте по отношение на прочут човек?

ОТГОВОР: [МИХАЕЛА]: Не?!? Да? Сега ще ме шашнеш, с кой? [ВЕНЦИ]: С Емо Чолаков. [МИХАЕЛА]: Леле, сега, в който видях зеленото пръстче нагоре, към този момент бях сигурна. Това вашето е някаква страшна обич. [ВЕНЦИ]: Шегувам се. [МИХАЕЛА]: Хайде в този момент, обърни аленото и да съм спокойна. Или най-малко някой различен да е. [ВЕНЦИ]: Не, не съм! [МИХАЕЛА]: По-добре. Наистина беше доста огромна обич. Are you serious? [ВЕНЦИ]: E... какво, бе? Емо е мой човек! [МИХАЕЛА]: По принцип и аз съм тук. Отдай ми някакво значение. [ВЕНЦИ]: Обичам те, Мишонка.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
ВЪПРОС: Бихте ли изтеглили безлихвен заем, с цел да сбъднете фантазията на своя обичан?

ОТГОВОР: [МИХАЕЛА]: 100%! Бих направила всичко, с цел да сбъдна фантазията на моя обичан, тъй като той сбъдна моята най-голяма - да влезем в “Един за различен ”. [ВЕНЦИ]: Аз също бих направил всичко тя да е щастлива. [МИХАЕЛА]: Неговата фантазия е да пътуваме по света дружно... или в по-голям състав. [ВЕНЦИ]: Не, Мише, аз сбъднах твоята фантазия. Моята фантазия е... аз да изхарча самичък парите! [МИХАЕЛА]: Еми, тогава... няма да ти сбъдна фантазията, сори.

 един Nova

ВЪПРОС: Качвали ли сте се върху маса в дискотека?

ОТГОВОР: [МИХАЕЛА]: Неговото би трябвало да е доста зелено палче. [ВЕНЦИ]: Многократно! [МИХАЕЛА]: Многократно и го смъкват още повече пъти, само че той не се предава. Пак се качва и отново го смъкват. Само се оглежда... вижда, че няма никой, отново се качва, прави едно победоносно придвижване и слиза. И си тръгваме. [ВЕНЦИ]: Уцели душата ми, Мише, сърцето!

ВЪПРОС: Изпускали ли сте си телефона в тоалетната?

ОТГОВОР: [МИХАЕЛА]: Май не. Много неща съм изпускала, доста неща съм вадила, само че телефон не съм. Ключове... От джоба ти падат, какво да правиш. Срам, не позор... вадиш, миеш и тръгваш. Някои неща са си тръгвали, в този момент, по-малко значимите непосредствено с водата са заминавали. Ако е нещо по-тежко, като емайл или червило - изваждам и го мятам. Падали са някакви работи, падали са. [ВЕНЦИ]: Бонбонката я вадиш, миеш и я хапваш. [МИХАЕЛА]: Това си е твое! Твое си е, ти си я разкажи тази история. [ВЕНЦИ]: Не, подигравам се... и аз нямам!

ВЕНЦИ: Това беше нашата игра. Ако желаете да сте на нашето място, запишете се за кастинга на “Един за различен ”. МИХАЕЛА: Сезон 6! И следващата година ние ще седим тук и ще ви разясняваме (намигва към камерата).
 Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР